Palveluitamme

Volyymiripset ovat kevyen ja pehmeän tuntuiset. Valittavana eri pituisia ja vahvuisia ja ripsiviuhkaan voidaan liittää 2-6 kuitua omien ripsien vahvuuden mukaan. Pituuksia löytyy 8 -15mm halutun lopputuloksen mukaan. Volyymiripsistä voit lukea lisää etusivulta.


Ihonpuhdistus tehdään mekaanisesti jolloin iho ensin kuoritaan, iholle laitetaan puhdistusgeeli ja miellyttävä lämpönaamio joka avaa ihohuokoset, syväpuhdistaa ja liottaa talia. Tämän jälkeen iho on valmis mekaaniseen puhdistukseen. Puhdistuksen jälkeen laitetaan ihotyypin mukainen naamio ja hoitovoide. Kasvohieronta voidaan yhdistää hoitoon myös. (Sopii myös miehille.)  Hoidon kesto 1h. Huom. lämpönaamiossa silmänseutu jää vapaaksi ja hoito sopii myös jos sinulla on ripsipidennykset.

Mikroneulaus on tieteellisestikin tutkittu erittäin tehokas hoito poistamaan pintajuonteita ja supistamaan ihohuokosia. Käytän erittäin laadukasta ja hygieenistä mikroneulauskynää joka on alansa viimeisintä teknologiaa. Hoidossa tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä iholle tiuhaan, joihin imeytetään tehokas ampulli mm.(hyaluronihappoa) joka saadaan ihossa pysymään pidemmäksi aikaa. Iho alkaa samalla tuottaa kollageenia mikrotrauman aiheutuessa ihoon, iho alkaa korjata itse itseään joten se kiinteytyy ja vahvistuu. Iholle laitetaan myös steriili hoitonaamio. Hoito on turvallinen.
 Kollageenin tuotanto vähentyy dramaattisesti 40+ iästä alkaen ja juonteita syntyy. Hoidolla saadaan aikaan tuloksia n. 4 viikon kuluttua hoidosta, myös ihon väri paranee.
 2. hoito tehdään 4-5 viikon kuluttua ja seuraava 1- 3 kuukauden kuluttua. Hoidossa käsittelen yleensä kasvot, kaulan, dekolteen ja silmänympärykset tai halutun ongelma-alueen. Hoito tuntuu kuten ihonpuhdistelu pieninä nipistelyinä. Käytän tarvittaessa pintapuudutevoidetta, joten hoito on miellytävän tuntuinen. Iho toipuu hoidosta nopeasti, mutta samana päivänä kasvojen koskettelua ja saunaa tulee välttää. Seuraavana päivänä voi laittaa ehostuksen jolloin iho on hyvin jo palautunut ja iho on hyvä suojata auringolta myös noin viikon ajan. Lämpötilojen vaihtelujen erot ja viima saattaa tuntua ihossa pienenä pistelynä muutaman päivän hoidon lälkeen. Hoidon kesto 75min

Derm Acte  Youth- Peel
Nuorekkuutta palauttava tehokuorintahoito kaikille ihotyypeille.Hoito tekee ihosta kirkkaamman ja sileän tuntuisen. Youth Peel aktiivianeiden eriyinen yhdistelmä auttaa ihoa palautumaan hoidosta nopeasti ja lempeästi. Hoito on suunnattu aikuiselle iholle, ei sovi ärtyneelle iholle. Iho on suojattava hoidon jälkeen UV-säteiltä kuukauden ajan. Aktiiviaineet sisältävät mm. monihedelmäyhdisteen(mustikka,sokeriruoko, sokerivaahtera, appelsiini, sitruuna), omenavettä sekä rohtosammmakonputkiuutteen ja nystytähtilajikkeen yhdistelmän.
                                                                         Hoidon kesto 50min

Age Repair on ihoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito. Iholle tehdään tehokas kuorinta jolloin iho tulee läpäisevämmäksi aktiiviaineille. ampulliin tulee puhdasta C-vitamiinia ja 56 tehoaineen vitamiinicoctail joka imeytellään ihoon. Rentouttava kasvohieronta tehdään hyaluronihappofillereillä koostuvasta ampullista joka täyteläistää ihoa. lopuksi kasvojen piirteitä kohottava naamio. hoito on täydellinen otettavaksi esim ennen juhlia ja ehostuksen voi laittaa samana päivänä. Tämä on luxushoitomme Mary Cohrilta. Hoidon kesto 60min

Fresh Up on pikakasvohoito johon kuuluu kuorinta, ihotyypin mukainen naamio, kasvohieronta ja serum sekä hoitovoide. Hoidon kesto 40min.


CatioVital kasvohoidossa käytetään Mary Cohrin ainutlaatuista CatioVital laitetta apuna. Hoito on monipuolinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti talvella CatioVital-hoito on suosituin kasvohoito sillä se syväkosteuttaa ja elvyttää sekä lisää kimmoisuutta.
Hoidon vaiheet: Iho puhdistetaan ja kuoritaan, iholle levitetään aromaterapeuttinen syväpuhdistava geeli ja sen jälkeen iho lämmitetään lämpömaskin avulla, (tässä vaiheessa voi tarvittaessa tehdä ihonpuhdistuksen)  Elektrodien avulla imeytetään ihotyypin mukaiset aktiiviaineet syvälle ihoon mm. hyaluronihappoa ja C- vitamiinia.  Hieronta tehdään eteerisillä öljyillä ja lopuksi ihotyypin mukainen naamio. Hoito on erittäin tehokas ja rentouttava. Hoidon kesto on 75min.

Catiolift on kasvolihasten stimulointihoito.Kuorinnan jälkeen tehdään kasvolymfaa, mikä poistaa kuona-aineita ja kirkastaa ihoa. Kasvojen ja kaulan lihaksia stimuloidaan hellävaraisesti sähkövirran avulla joka saa ryhtilihakset työskentelemään. Silmänympärysiho hoidetaan samalla. Rentouttava hieronta eteerisellä öljyllä ja naamio päättävät hoidon. Hoitoa suositellaan sarjahoitona n.3 - 9 kertaa. Hoidon kesto 30- 60min.