Palveluitamme

Volyymiripset ovat kevyen ja pehmeän tuntuiset. Voit halutessasi näyttää kuvan toivomastasi ripsityylistä, tai voimme yhdessä miettiä juuri Sinun silmiisi sopivan mallin. Luonnonripseen voidaan liittää 2-6 ohutta volyymiripsikuitua omien ripsiesi vahvuuden mukaan. Pituuksia on saatavilla 8-15mm, valikoimastani löytyy myös eri paksuisia ja kaarevia kuituja. Volyymiripsistä voit lukea lisää etusivulta.
Ripsienpidennysten ensimmäinen laitto kestää noin 2,5 tuntia.
Ripsienpidennysten huolto kestää noin 2 tuntia ja pikahuolto noin 1 tunnin.


Ihonpuhdistus tehdään mekaanisesti, jolloin iho ensin kuoritaan, iholle laitetaan puhdistusgeeli ja miellyttävä lämpönaamio joka avaa ihohuokoset, syväpuhdistaa ja liottaa talia. Tämän jälkeen iho on valmis mekaaniseen puhdistukseen. Puhdistuksen jälkeen laitetaan ihotyypin mukainen naamio ja hoitovoide. Kasvohieronta voidaan yhdistää hoitoon myös. (sopii myös miehille.)
Hoidon kesto on noin yhden tunnin. 

Mikroneulaus on tieteellisestikin tutkittu, erittäin tehokas hoito poistamaan pintajuonteita ja supistamaan ihohuokosia. Käytän erittäin laadukasta ja hygieenistä mikroneulauskynää, joka on alansa viimeisintä teknologiaa. Hoidossa tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä iholle tiuhaan, joihin imeytetään tehokas ampulli mm. hyaluronihappoa, joka saadaan ihossa pysymään pidemmäksi aikaa. Iho alkaa samalla tuottaa kollageenia mikrotrauman aiheutuessa ihoon, jolloin iho alkaa korjata itse itseään eli kiinteytyy ja vahvistuu. Iholle laitetaan myös steriili hoitonaamio. Hoito on turvallinen.
Kollageenin tuotanto vähentyy dramaattisesti 40+ iästä alkaen, ja juonteita syntyy. Hoidolla saadaan aikaan tuloksia n. 4 viikon kuluttua hoidosta, myös ihonväri paranee.
2. hoito tehdään 4-5 viikon kuluttua, ja siitä seuraava 1-3 kuukauden kuluttua parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoidossa käsittelen yleensä kasvot, kaulan, dekolteen ja silmänympärykset. Tai vaihtoehtoisesti haluttu ongelma-alue. Hoito tuntuu pieneltä nipistelyltä. Käytän tarvittaessa pintapuudutevoidetta, jotta hoito pysyy miellytävän tuntuisena. Iho toipuu hoidosta nopeasti, mutta samana päivänä kasvojen koskettelua, ja saunaa tulee välttää. Seuraavana päivänä voi laittaa ehostuksen, jolloin iho on jo palautunut. Iho on tärkeä suojata auringolta noin viikon ajan. Lämpötilojen vaihtelujen erot, ja viima saattaa tuntua ihossa pienenä pistelynä muutamana päivänä hoidon lälkeen.
Hoidon kesto on noin 75 minuuttia.

Derm Acte Youth- Peel on nuorekkuutta palauttava tehokuorintahoito kaikille ihotyypeille. Hoito tekee ihosta kirkkaamman, ja sileän tuntuisen. Youth Peel- aktiivianeiden erityinen yhdistelmä, auttaa ihoa palautumaan hoidosta nopeasti ja lempeästi. Hoito on suunnattu aikuiselle iholle, eikä sovi ärtyneelle iholle. Iho on suojattava hoidon jälkeen UV-säteiltä kuukauden ajan. Aktiiviaineet sisältävät mm. monihedelmäyhdisteen(mustikka, sokeriruoko, sokerivaahtera, appelsiini, sitruuna), omenavettä, sekä rohtosammmakonputkiuutteen ja nystytähtilajikkeen yhdistelmän.
Hoidon kesto on noin 50 minuuttia

Age Repair on ihoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito. Iholle tehdään tehokas kuorinta, jolloin iho tulee läpäisevämmäksi aktiiviaineille. Ampulliin tulee puhdasta C-vitamiinia ja 56 tehoaineen vitamiinicoctail, joka imeytellään ihoon. Rentouttava kasvohieronta tehdään hyaluronihappofillereillä koostuvasta ampullista, joka tekee ihosta täyteläisemmän. Lopuksi kasvojen piirteitä kohottava naamio. Hoito on täydellinen otettavaksi esim ennen juhlia, ja ehostuksen voi laittaa samana päivänä. Tämä on luxushoitomme Mary Cohrilta.
Hoidon kesto on noin 60 minuuttia.

Fresh Up on pikakasvohoito johon kuuluu kuorinta, ihotyypin mukainen naamio, kasvohieronta sekä hoitovoide.
Hoidon kesto on noin 40 minuuttia.


CatioVital kasvohoidossa käytetään Mary Cohrin ainutlaatuista CatioVital laitetta apuna. Hoito on monipuolinen, ja sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti talvella CatioVital-hoito on suosituin kasvohoito, sillä se syväkosteuttaa ja elvyttää ihoa, sekä lisää kimmoisuutta.
Hoidon vaiheet: Iho puhdistetaan ja kuoritaan, iholle levitetään aromaterapeuttinen syväpuhdistava geeli, jonka jälkeen iho lämmitetään lämpömaskin avulla, (tässä vaiheessa voi tarvittaessa tehdä ihonpuhdistuksen) Elektrodien avulla imeytetään ihotyypin mukaiset aktiiviaineet syvälle ihoon mm. hyaluronihappoa ja C- vitamiinia. Hieronta tehdään eteerisillä öljyillä, ja lopuksi ihotyypin mukainen naamio. Hoito on erittäin tehokas ja rentouttava.
Hoidon kesto on noin 75 minuuttia.

Catiolift on kasvolihasten stimulointihoito. Kuorinnan jälkeen tehdään kasvolymfaa, mikä poistaa kuona-aineita ja kirkastaa ihoa. Kasvojen ja kaulan lihaksia stimuloidaan hellävaraisesti sähkövirran avulla, joka saa ryhtilihakset työskentelemään. Silmänympärysiho hoidetaan samalla. Rentouttava hieronta eteerisellä öljyllä, ja naamio päättävät hoidon. Hoitoa suositellaan sarjahoitona n. 3-9 kertaa.
Hoidon kesto on 30-60minuuttia.


HUOM; lämpönaamiossa silmänseutu jää vapaaksi, jolloin hoito sopii myös henkilölle jolla on ripsienpidennykset.